Loading...
Over Van Egdom 2018-12-17T09:58:56+00:00

Transportbedrijf Van Egdom

Transportbedrijf Van Egdom is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport, kraanverhuur, lifting and handling en logistiek. Lees hier ons succesverhaal.

Waarom kiezen voor transportbedrijf Van Egdom?

Met Van Egdom werkt u samen met een professionele en ervaren speler in de transport- en logistieke sector. Een betrouwbaar transportbedrijf dat met oog op veiligheid en met respect voor uw deadlines elk project met evenveel zorg onder handen neemt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze doelstellingen:

  • Klantentevredenheid altijd centraal stellen
  • Continue streven naar een verbeterde service
  • Investeren in de nieuwste technologieën en materieel
  • Veiligheid in het hoogste vaandel dragen
  • Ruimte en bijscholing geven aan personeel met oog op professionele zelfontplooiing

Transport en logistiek

Van Egdom is van vele markten thuis. Als specialist in uitzonderlijk vervoer is dit transportbedrijf sinds haar beginjaar 1977 alleen nog maar gegroeid. Niet enkel in omzet, maar ook in aanbod. Een overzicht:

Historiek Transport Van Egdom

We schrijven 1977, het jaar waarin Paul Van Egdom de koe bij de horens vatte. Hij richtte zijn eigen transportbedrijf op in Heist-op-den-Berg: Transport P. Van Egdom-Mariën & Co NV. Een betrouwbaar transportbedrijf gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer.

Over de jaren heen groeide Transport Van Egdom uit tot een topspeler in de transport- en logistieke sector. Dankzij een sterke interne groei, de nodige externe overnames en verregaande klantgerichtheid. Met vestigingen in Heist-op-den-Berg, Achêne en Seneffe zijn wij vertegenwoordigd in het noorden, centrum en zuiden van het België.

Transport Van Egdom

Vestigingen te Heist-op-den-Berg,
Achêne en Seneffe

Velden met een * zijn verplicht.

Lees ook even ons privacybeleid.
Privacy is belangrijk voor ons.
Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.