Full Service Transport Projecten

Van Egdom regelt transport projecten van A tot Z. Flexibel en altijd klantgericht. Ontdek onze vele oplossingen voor opslag en transport in België en de buurlanden.

Van Egdom regelt al uw transport projecten tot in de puntjes. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide know-how komt u later niet voor verrassingen te staan.

Transport projecten op maat van uw onderneming

Hoog, breed, lang, krom… Uitzonderlijk vervoer is al jaren niet meer uitzonderlijk voor Transport Van Egdom. Dagelijks doen tal van bedrijven beroep op ons uitgebreid gamma aan rollend materieel, onze flexibiliteit en jarenlange kennis in de sector. Naast exceptioneel transport, vervoeren wij ook al uw andere cargo in binnen- en buitenland. En dat binnen de grenzen van West-Europa.

Daarnaast verlost Van Egdom u van al uw stockageproblemen. Dankzij onze vestigingen in Heist-op-den-Berg, Achêne en Seneffe (Wallonië) beschikken wij in gans België over voldoende indoor en outdoor opslagruimte voor uw materiaal: big bags, actieve kool, staalplaten, spoorsignalisatiesystemen…. Voor korte en langere periodes.

Meer info over uw full service transport projecten


    Velden met een * zijn verplicht.

    Lees ook even ons privacybeleid.
    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.