Van Egdom beschikt over een uitgebreid wagenpark, een ervaren team chauffeurs en de beste projectbegeleiders om elke transport tot een goed einde te brengen. Daarnaast regelen wij voor u alle nodige vergunningen.

Bij Van Egdom rekent u op een projectmatige aanpak van A tot Z. Inclusief ervaren en flexibele chauffeurs, eigen begeleidingsvoertuigen en de beste projectbegeleiding. Dankzij onze klantgerichte en professionele aanpak is uw materiaal tijdens het transport in veilige handen. Bovendien regelen wij voor u de nodige vergunningen voor uitzonderlijk vervoer.

Nationaal of internationaal, wij voorzien zowel conventioneel als uitzonderlijk transport naar de eindbestemming van uw keuze. En is transport op land geen optie? Dan brengen wij uw materiaal tot op een drijvend ponton zodat de reis kan worden verdergezet via waterwegen.

Dankzij ons uitgebreid wagenpark – met maar liefst 500 wagens – hebben wij voor u op elk moment het beste vervoer klaarstaan. Van kraanwagens met een telescopische kraan tot dolly aanhangwagens, uitschuifbare opleggers en meerassige diepladers:

 • Wagenpark kraanwagens
 • Wagenpark uitzonderlijk vervoer
 • Wagenpark nationaal en internationaal transport

 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons nu


  Velden met een * zijn verplicht.

  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.